tisdag 4 mars 2014

Spännande saker på gång hos oss på Kennel Lucky Danes!!

Chevelle har varit på kärlekssemester och blivit parad med en stilig kavaljer! Denne stilige herre är närmare bestämt Big Ranger´s Fabulous Fernando och detta är en kombination som jag har sett fram emot väldigt länge!! :) Det ska bli så himla spännande att se vad som kommer sig av dessa lyckade parningar, framför allt håller vi ju tummarna för ATT det blir valpar öht!

Vi har haft full snurr här hemma med löptider och Sue har varit lite bananas som han kan bli ibland när hans favvofru Hera löper! ;) Men idag ääääntligen så verkar löpet vara över och alla 4 kan slappa sida vid sida igen, hurra!!

På lördag har vi anmält Cesar till en liten inofficiell utställning i Rättvik, det blir bra träning för honom! Och kul ska det blir också!

Resten av utställningssäsongen ligger som ett blankt papper framför oss just nu, vi har inte anmält till något mer ställe ännu. Men en del utställningar tänker vi i alla fall hinna med under säsongen!!

Avslutar med lite nya bilder ifrån oss!


 Kärleksparet! <3

 Vackra Chevelle 

 Puss-Prinsessan!
 
 Man blir trött av att vara på kärleksresa! :)

 En ganska så ny bild på Lucky Danes Corvette, kullsyster till Chevelle som ägs av Katariina Valonen, Kennel C´mon i Finland

Solig vinterprommis med bästa killarna! <3
Buuuuuus!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar